Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، من شماره چهار هستم یک رمان علمی- تخیلی برای گروه سنی نوجوان به قلم مشترک جیمز فری و جوبی هیوز (با اسم مستعار پیتاکوس لور) است که در سال ۲۰۱۰ توسط نشر هارپرکالینز منتشر شد. این کتاب که جلد اول از مجموعه هفت قسمتی میراث لورین است، پس از انتشار به مدت ۷ هفته صدرنشین فهرست روزنامه نیویورک تایمز از پرفروش‌ترین کتاب های کودک و نوجوان بود و در مجموع ۱۷ هفته در این فهرست باقی ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این رمان آمده است:

در آغاز گروهی نُه نفره بودیم.

سه نفر از ما رفته‌اند؛ کشته شده‌اند.

شش نفر از ما مانده‌اند.

آن‌ها در پی شکارمان هستند و تا وقتی تا آخرین نفرمان را نکشند آرام نمی‌گیرند.

من شماره چهار هستم.

می‌دانم که نفر بعدی من هستم. (ص. ۱۵)

من شماره‌ی چهار هستم روایتگر داستان یک پسر استثنایی از سیاره لورین است که برای پنهان کردن هویتش نام جان اسمیت را برای خود انتخاب می‌کند و همراه محافظش، هِنری، در پارادیز اوهایو ساکن می‌شود. جان از دست گروهی از موجودات فضایی شرور به اسم موگادوری‌ها در فرار است. این موجودات سرزمین او را نابود کرده‌اند و حالا به دنبال آنهایی هستند که موفق به فرار از آن ویرانه شده اند.

پس از نابودی لورین، ۹ کودک از این سیاره به زمین فرستاده شدند تا در آن پنهان شوند و وقتی به اندازه کافی بزرگ شدند از قدرت‌های ویژه فرابشریشان برای مقابله با موگادوری‌ها و بازپس گرفتن لورین استفاده کنند. این ۹ منجی در نقاط مختلف جهان پنهان شده‌اند و با این حال پیوندی ناگسستنی با یکدیگر دارند. ماجرای این پیوند از آن قرار است که قبل از آن که این گروه سیاره‌شان را به مقصد زمین ترک کنند، ریش سفیدان لورین با یک طلسم سرنوشتشان را به هم گره زدند. به موجب این طلسم، اگر یکی از اعضای گروه بمیرد، دیگران فورا خبردار خواهند شد و مهمتر آن که آنها را تنها به ترتیب شماره‌شان می‌توان کشت.

سال‌ها طول کشید که به اینجا رسیدیم. وقتی رسیدیم پنج سالم بود. باید با فرهنگ اینجا درمی‌آمیختیم تا روزی که لورین دوباره سکونت‌پذیر شود و بتوانیم برگردیم. ما نُه نفر باید پراکنده می‌شدیم و به راه خودمان می‌رفتیم. تا کی، هیچ‌کس نمی‌دانست. هنوز هم نمی‌دانیم. هیچ‌کدامشان نمی‌دانند کجا هستم و من هم نمی‌دانم آن‌ها کجایند یا حتی چه شکلی شده‌اند. ما این طور از خودمان محافظت می‌کنیم.

شماره یک در مالزی کشته شده، شماره دو در انگلیس و شماره سه در کنیا حالا نوبت به جان اسمیت رسیده که شماره چهار است. او می‌داند که نوبتش فرا رسیده و باید یا برای جنگیدن آماده شود یا برای مرگی دردناک.

رمان من شماره‌ی چهار هستم نثری روان و ساده دارد و در ۳۴ فصل شاخص‌های فانتزی، علمی- تخیلی و عاشقانه را با هم درمی‌آمیزد تا مخاطب را در یک تجربه پرفراز و نشیب از اتحاد، فداکاری و فقدان با خود همراه کند.

استودیو فیلمسازی دریم ورکز پیکچرز حق تولید آثار مشتق شده از این رمان را خرید و در فوریه سال ۲۰۱۱ اقتباس سینمایی آن را به کارگردانی مایکل بی، سازنده فیلمهایی چون تبدیل شوندگان و پسران بد، روی پرده سینماها برد. این فیلم اکشن با بودجه تخمینی ۵۰ تا ۶۰ میلیون دلار ساخته شد و ۱۵۰ میلیون دلار فروش کرد.

ترجمه فارسی رمان علمی-تخیلی من شماره‌ی چهار هستم با برگردان پیمان اسماعیلیان در ۴۵۶ صفحه و شمارگان ۱۱۰۰ نسخه توسط نشر افق چاپ و روانه بازار شده است.

برچسب‌ها ادبیات جهان تخیلی ادبیات کودک و نوجوان کتاب ترجمه کتاب نشر افق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ادبیات جهان تخیلی ادبیات کودک و نوجوان ادبیات جهان تخیلی ادبیات کودک و نوجوان کتاب ترجمه کتاب نشر افق شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۷۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، دانشمندان می‌گویند، گزارش‌های مربوط به نشانه‌های حیات که در جو سیاره فراخورشیدی «کی‌۲-۱۸بی» شناسایی شده‌اند، ممکن است درست نباشد و در ارائه اطلاعات خطا صورت گرفته باشد.

نتیجه تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا ریورساید شرح می‌دهد، گزارش‌های اخیر از تلسکوپ فضایی جیمز وب که نشانه‌هایی از حیات را در سیاره‌ای دوردست و خارج از منظومه شمسی شناسایی کرده، عجولانه بوده است. 

پژوهشگران می‌گویند، رد کردن یافته‌های اخیر جیمزوب اگرچه همه مشتاقان به تأیید حیات فرازمینی را ناامید می‌کند، اما به این معنی نیست که این تلسکوپ در آینده آثاری از حیات در جو یک سیاره فراخورشیدی پیدا نمی‌کند.

دانشمندان ناسا حدود شش ماه پیش از وجود یک اقیانوس آب احتمالی در سیاره فراخورشیدی «کی‌۲-۱۸بی» (K۲-۱۸ b) خبر دادند و گفتند، سیاره مذکور، سیاره فراخورشیدی «هایسین» است که احتمالا جوی غنی از هیدروژن و سطحی پوشیده از اقیانوس را دارد؛ درواقع هیجان اخیر درباره کشف بالقوه علائم حیات در این سیاره فراخورشیدی از این قسمت کلید خورد.

به گفته آنها، اگرچه بسیاری از سیارات فراخورشیدی ممکن است ویژگی‌های قابل توجهی داشته باشند و نشانه‌هایی از حیات در آنها دیده شود، اما کشف و بررسی سیاره «کی‌۲-۱۸بی» از آنجایی که تقریباً شبیه سیاره زمین است، هیجان‌انگیز شد.

تلسکوپ فضایی جیمزوب یکی از پیشرفته‌ترین تلسکوپ‌های فضایی است که به منظور بررسی اجرام فضایی و شناسایی علائم حیات خارج از زمین استفاده می‌شود. داده‌های این تلسکوپ مورد بررسی و تحلیل دقیق دانشمندان و محققان قرار گرفته و در حالی که تلسکوپ جیمز وب نتایج بسیار دقیق و جالبی از اجرام فضایی و سیارات دیگر به دست آورده است، اما هنوز شواهد قاطع برای وجود حیات فرازمینی ارائه نشده است. محققان و دانشمندان بر این باورند که برای تایید وجود حیات خارج از زمین نیاز به شواهد و اطلاعات بیشتری دارند.

از این رو، می‌توان گفت که تلسکوپ ناسا هنوز نتوانسته است اطلاعات کافی و قطعی در مورد وجود حیات فرازمینی به دست آورد. این تحلیل‌ها و ادعا‌ها نیازمند بررسی دقیق‌تر و داده‌های بیشتر از سوی دانشمندان و متخصصان است تا در تصمیمات قطعی و دقیق‌تر در این زمینه نقش موثر داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • دو کشته در برخورد خودرو با پایه چراغ برق
  • برخورد پژو با پایه شبکه برق در بم ۴ مصدوم و ۲ فوتی برجا گذاشت
  • بیانیه چهار بندی سپاهان در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • اورونوف باید شماره ۷۰ را تحویل بدهد
  • اورونوف باید شماره 70 را تحویل بدهد
  • سانحه رانندگی در جاده شبستر - صوفیان سه کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت